Tilbage

Oprettet. d. 4. November 2015 19:43 / Sidst redigeret: 7. November 2015 13:19

Beskrivelse:
Rigtig sød og nem kat. hankat. kastreret, øremærket og vaccineret. sort med den kæreste lille hvide maske. utrolig køn og charmerende at se på. hvid blis på brystet samt hvide poter. den er medium social. den holder meget af at lege. altid med når vi er i haven og følger os, når vi går tur på bagstien. nem at aflæse på mijauet. altså ... om den vil ind, ud, er irriteret og har fået nok, have noget at spise eller bare er glad for at se en ... :0) vil gerne nusses og siger selv fra, når den har fået nok. tilregnelig og yderst nem at have med at gøre. meget afbalanceret og tillidsfuld. er ikke bange for støvsugerlyd, og bliver eksempelvis bare liggende eller siddende, hvis man kommer gående forbi den i en afstand af få centimeter. vant til at være meget ude, men kommer som regel ind og sover for natten. den har ideal/normalvægt og er i rigtig fin stand. i øvrigt en meget afholdt kat blandt vores naboer og genboer.

min kæreste og jeg arbejder for meget til, at vi synes, at vi kan give den opmærksomhed nok.

kattebakke, grus, filterske til efterladenskaber, børste samt eksisterende madlager medfølger. yderligere medfølger et to-plans kattehus i sweitzerhyttestil med hule nederst samt åben tagetage. flot og lækkert kattehus.

sidste 3 billeder er lige taget nu, mens jeg har skrevet denne annonce. hmmmm ... tarvelige mig!!! mens anton bare ligger op af mig og spinner og har det sÅ hyggeligt .... :0)

i vil få en meget elskelig og blid kat ... :0)

kærlige hilsner fra morten og maria

Annonce

Flere detaljer:
Pris: 50 Antal: 1 Alder: 2 år Chippet: Nej
Orme/Loppekur: Nej Neutraliseret: Ja Øremærket: Ja Vaccine: Ja
Har stamborg: NejDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Morten Varming

2400 KBH NV

morten@Hjemmeside

Vis nummer

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce