Tilbage

Oprettet. d. 29. Oktober 2015 12:14 / Sidst redigeret: 19. November 2015 18:58

Beskrivelse:
Så er der født et dejligt kuld lagotto romagnolo hvalpe den 24/25 oktober 2015. der er to hanner i kullet, som der ikke er reserveringer på, så har du lyst til en lagotto romagnolo dreng den 18. december, så er det nu! der fødes ikke mange af dem om året!
deres afstamning er super. forældrene har fine sundheds papirer og er undersøgt efter dkk og dansk lagotto klubs regler og mere til endda!
de har et dejligt sind, knytter sig til sine ejere, er glad for at møde nye venlige artsfæller og mennesker. de er i deres es ude på marker og skov og ved strand, så er du ude menneske så er det lige hunden! de er gode til rally lydighed, agility osv
racen er en mellestor hund 42-48 cm, de er ikke fældende, men til gengæld skal de klippes, men du har ikke hundehår overalt. de er allergi venlige, og jeg kender flere allergikere, der har været på besøg her, og som kunne tåle dem, og senere har anskaffet sig en ;-) der er noget pelspleje, men som tidligere labrador ejer så må jeg sige, at det er til at overkomme, da alle de hundehår i huset ellers har fyldt meget. i er meget velkommen forbi for hundesnak og at se/opleve racen.
er du interesseret ud over det, altså får lyst til en dejlig hanhvalp, ja så håber jeg at i har lyst at komme flere gange mens hvalpen vokser op, så kan i på tætteste hold opleve jeres nye hund.
fik jeg nævnt at det er såkaldt stueopdræt, og det i ordets bedste betydning. :-) :-)
de bedste hunde hilsener og på forhåbentlig gensyn
birgitte vishart,

Annonce

Flere detaljer:
Pris: 12.000 Antal: 2 Alder: 1 uge Chippet: Ja
Orme/Loppekur: Ja Neutraliseret: Nej Øremærket: Nej Vaccine: Ja
Har stamborg: JaDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Birgitte Vishart

6200

Vis nummer

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce