Tilbage

Ung hunkat bortløbet, Husum Efterlysning, 2700 Brønshøj

Oprettet. d. 14. Januar 2020 04:58   / Sidst redigeret 14. Januar 2020 05:07

Beskrivelse


Ung hunkat bortløbet, Husum
Efterlysning 2700 Brønshøj Luna
Vores kat er sidst set Søndag 12/01 aften/nat. Hun er stærkt knyttet til div. familiemedlemmer, og har ikke førhen været ude mere end få timer af gangen.
Vi mistænker, at hun er kravlet op i et træ, eller er fulgt efter en passerende på vejen. Hun er nysgerrig af natur og følger gerne efter fremmede, men vil helst holde afstand.
Vi håber, at hun finder hjem af sig selv, men vi sætter stor pris på al hjælp og rådgivning.

Annonce


Du skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Log på via Facebook:

Normal log ind  

 • Jette

  Hej sofie
  hvis hun ikke er særlig gammel, eller særlig vant til at være ude, er hendes vante territorium ikke særlig stort, og hun kan derfor let komme lidt for langt væk til at kunne finde hjem. så lav en base af kendte lugte. tag det brugte grus fra hendes kattebakke og strø det udenfor huset. sæt også den brugte kattebakke udenfor og måske også noget mere, der lugter godt af hende, jeres andre dyr eller jer (deres brugte grus, kattetæpper, brugte sokker, brugt sengetøj mm.). katte, kan kender deres / jeres lugt på lang afstand. (det sidste jeg hørte er, at det er godt at tømme støvsugerposen udenfor) tag også gerne brugt svedigt tøj på, når du leder – så lugter du hjemligt.

  få også tjekket alle naboernes skure, garager o.lign., og der hvor du ikke kan komme ind, skal du kalde tålmodigt - meget gerne nat eller sen aften, hvor katte er mere tilbøjelige til at svare. hvis det på nogen måde er muligt, så tjek selv, da mange katte gemmer sig hvis fremmede kalder og folk er næsten altid flinke i den situation
  . specielt på denne årstid bliver rigtig mange katte lukket inde i kortere eller længere tid. alle de spændende døre, der bliver åbnet kan være svære at modstå for en nysgerrig kat – så tjek skure, garager, legehuse, kældre osv. og vær særlig opmærksom der, hvor folk er på ferie

  kald på hende om natten - hun kan sidde meget tæt på og ikke sige en lyd, så vær meget tålmodig. om natten er chancerne for at finde hende meget større, fordi katte er modigere, når der har været ro i et stykke tid. hvis hun er vant til lyden af en dåse med godbidder, så tag den med og rasl med den.
  lad også en dør stå åben, hvis det er muligt

  sæt også gerne opslag op på steder i nærheden, hvor der kommer mange mennesker, og lav små flyers til naboernes postkasser, til børn, hundeluftere, postbudet, social-og sundhedshjælpere m.fl.
  - det er faktisk det, der bringer flest katte hjem. folk i kvarteret skal vide, at hun er væk, så de kan holde øje.

  sig til, hvis du har brug for hjælp til opslag og flyers - jeg hjælper gerne med at lave et udkast. send mig gerne en pb – den ser jeg altid


  hvis ikke hun snart er hjemme, er det en god ide at få kontaktet 1812 og alle dyrlæger og internater i området, så de ved, at hun er din, hvis de får hende ind eller nogen kontakter dem om en kat som hende i nærheden af dig. du kan evt. sende / maile dem en kopi af din efterlysningsplakat.

  hvis hun er mærket, så husk at efterlyse hende i katteregistret, og få også tjekket, at de har de rigtige oplysninger, og sørg også meget gerne for, at de er offentlige, så folk ikke skal finde en med adgang til registret, før de kan se oplysningerne.


  hvis du vil have et link til flere råd - eller til internater og efterlysningsgrupper på nettet - eller har brug for hjælp til plakater og flyers - så send mig en pb - den ser jeg altid
  facebook sletter desværre mine links for tiden, når jeg lægger dem i en kommentar, men i pb er der ingen problemer
  jeg håber din kat, snart er hjemme igen <3


    14. Januar 2020