Tilbage

Stor grå huskat savnes, Hvidovre Efterlysning, 2650 Hvidovre

Oprettet. d. 2. Januar 2020 12:46   / Sidst redigeret 2. Januar 2020 12:50

Beskrivelse


Stor grå huskat savnes, Hvidovre
Efterlysning 2650 Hvidovre Tarzan
Vi savner vores store grå huskat, som har været væk i en uges tid. Han bor på Ege Alle i Hvidovre. Han render ikke rundt med krave på, men det var lige det billede jeg havde på min telefon.

Annonce


Du skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Log på via Facebook:

Normal log ind  

 • Jette

  Hej louise
  jeg har ikke fundet tarzan, men jeg lægger lige nogle gode råd, som jeg håber, at du kan bruge

  men jeg synes, at du skal starte med at tjekke alle naboernes skure, garager o.lign, og der hvor du ikke kan komme ind, skal du kalde tålmodigt - meget gerne nat eller sen aften, hvor katte er mere tilbøjelige til at svare. hvis det på nogen måde er muligt, så tjek selv, da mange katte gemmer sig hvis fremmede kalder, og folk er næsten altid flinke i den situation
  . specielt på denne årstid bliver rigtig mange katte lukket inde i kortere eller længere tid – så tjek skure, garager, legehuse, kældre osv. og tjek gerne flere gange – det er bare så vigtigt. han kan let have gemt sig et sted, hvis han er blevet skræmt af fyrværkeri

  kald på ham om natten - han kan sidde meget tæt på og ikke sige en lyd, så vær meget tålmodig. om natten er chancerne for at finde ham meget større, fordi katte er modigere, når der har været ro i et stykke tid. hvis han er vant til lyden af en dåse med godbidder, så tag den med og rasl med den.

  sæt også gerne opslag op på steder i nærheden, hvor der kommer mange mennesker, og lav små flyers til naboernes postkasser, til børn, hundeluftere, postbudet, social-og sundhedshjælpere m.fl.
  - det er faktisk det, der bringer flest katte hjem. folk i kvarteret skal vide, at den er væk, så de kan holde øje. de skal mindes om at han er væk, hver gang de ser plakaten.
  sig til, hvis du har brug for hjælp til opslag og flyers - jeg hjælper gerne med at lave et udkast. men send mig en pb, hvis jeg skal hjælpe, facebook driller mig for tiden – men en pb ser jeg altid.

  hvis ikke han snart findes, er det en god ide at få kontaktet 1812 og alle dyrlæger og internater i området, så de ved, at han er din, hvis de får ham ind eller bliver kontaktet om en kat som ham i nærheden af dig. du kan evt. sende / maile dem en kopi af din efterlysningsplakat.

  hvis han er mærket, så husk at efterlyse ham i katteregistret, og få også tjekket, at de har de rigtige oplysninger, og sørg også meget gerne for, at de er offentlige, så folk ikke skal finde en med adgang til registret, før de kan se oplysningerne.

  hvis du er bange for, at han er kommet lidt for langt væk til at kunne finde hjem. så lav en base af kendte lugte. tag det brugte grus fra hans kattebakke og strø det udenfor huset, sæt også den brugte kattebakke udenfor og måske også noget mere, der lugter godt af ham, jeres evt. andre dyr eller jer (deres brugte grus, kurve, tæpper, brugte sokker, brugt sengetøj mm.). katte, kan kender deres / jeres lugt på lang afstand. (det sidste jeg hørte er, at det er godt at tømme støvsugerposen udenfor)
  tag også gerne brugt svedigt tøj på, når du leder – så lugter du hjemligt. det kan let være det, der er sket, hvis hun er blevet skræmt af fyrværkeri

  hvis du vil have et link til flere råd - eller til internater og efterlysningsgrupper på nettet - eller har brug for hjælp til plakater og flyers - så send mig en pb - den ser jeg altid
  facebook sletter desværre mine links for tiden, når jeg lægger dem i en kommentar, men i pb er der ingen problemer
  jeg håber han snart er hjemme igen <3
  du kan også efterlyse ham her

  lost & found 2650 hvidovre og omegn
  https://www.facebook.com/groups/hittegods2650/?fref=ts

  efterlyste dyr i hvidovre og omegn
  https://www.facebook.com/groups/1238369046199967/

  efter/fremlysning af dyr på vestegnen
  https://www.facebook.com/groups/1588211588107158/

    5. Januar 2020