Tilbage

Oprettet. d. 10. Juni 2017 12:37

Beskrivelse:
Jeg har to katte-henrik, der er 4 år og bella, hvem er 8 år gammel.

de behøver ikke at blive vedtaget sammen. jeg har haft begge siden da de var killinger, desværre har min ældste søn udviklet allergier over for dem.

henrik er langt hår smoking coat, han er selvstændig, men legende til tider. han elsker at hente små fluffy legetøj og kæle ved siden af ​​dig om natten. han har aldrig været ude og er bange for at være ude. græsser ham ud. han skal kun være inde. han er god med børn og andre dyr. han vil være genert i starten, hvis du vedtager ham, er han en katte af en person. elsker at følge rundt kun en person

bella er 8 år gammel og er en kort hår blå eyed siamese. hun er ekstremt kærlig for alle, hun er meget tålmodig med børn og elsker vores børn at bitte. hun er meget nuttet og elsker et godt skød at snooze på. hun vil spille, hvis du har et legetøj, hun elsker at lege med kosten, mens du fejer. mens hun er fantastisk for folk, hader hun alligevel hunde og andre katte. hun kom aldrig sammen med henrik eller vores hund. hun er ligeglad med at være udenfor, og hun er villig til at elske enhver, der ønsker at kæledyr hende.

de er opdaterede på skud og har kun været inde i katte. de er fri for enhver, der er villig til at give dem et godt hjem. vi har kattemad og hver en kuldkasse, som du kan få, jeg vil rense kattekassen uplettede, før du giver dem ud.

kontakt mig venligst, hvis du har nogen interesse i hver kat. jeg vil helt sikkert finde dem et hjem og ikke give dem til ly.

Annonce

Flere detaljer:
Pris: Ikke angivet Antal: 2 Alder: 4 år Chippet: Nej
Orme/Loppekur: Nej Neutraliseret: Nej Øremærket: Nej Vaccine: Ja
Har stamborg: NejDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Emmalaura

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce