Tilbage

Oprettet. d. 9. Juli 2016 09:21

Beskrivelse:
Nero: blå huskat, meget slank og adræt. utrolig dejligt sind, nysgerrig og livlig. ikke den store hyggetrold, med mindre man hiver børsten frem. hun er født i juli 2013, så hun er lige rundet 3 år. Øremærket, chippet og steriliseret. altid været indekat, men er glad for frisk luft.

kahlua: 3/4 ragdoll og 1/4 british shorthair. den roligste kat, jeg nogensinde har mødt. elsker at blive kælet med og nusset omkring. glad for snacks! hun er født i marts 2014, så runder snart 2 1/2 år. de smukkeste blå øjne. Øremærket, chippet og steriliseret. indekat, men glad for frisk luft.

begge katte er ikke vant til andre dyr, ikke længere i hvert fald. umiddelbart vil der dog ikke være problemer med kahlua og andre dyr, hun er meget tålmodig. de er derudover begge renlige. ser gerne de bliver sammen, men er åben for dialog omkring dette.

prisen er sat som udgangspunkt, da der selvfølgelig har været/vil være omkostninger for mig. foder, foderskåle, stort kattetoilet, transportkasse, drillepinde og snacks inkluderes i prisen.

skriv privat for yderligere info.

Annonce

Flere detaljer:
Pris: 1.500 Antal: 2 Alder: 3 år Chippet: Ja
Orme/Loppekur: Ja Neutraliseret: Ja Øremærket: Ja Vaccine: Ja
Har stamborg: JaDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Cecilie Heidner

2610 Rødovre

Vis nummer

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce