Tilbage

Oprettet. d. 23. Januar 2016 06:50 / Sidst redigeret: 23. Januar 2016 06:55

Beskrivelse:
Haster!!!
er du en tÅlmodig sjÆl der kan rumme en kat med sÆrlige behov??

jeg skal flytte den 15.02.2016 og kan desværre ikke have min kat med mig til det nye sted.

derfor søger jeg med lys og lygte efter en venlig katte-elsker, der kan give hende et nyt og blivende hjem og som vil møde hende med masser af tålmodighed og rummelighed....

musen er en kat med særlige behov. hun voksede desværre op under dårlige vilkår da hun var killing, og det har sat sine spor.

hun er super kælen, men meget bestemt omkring hvornår, hvor og hvordan hun vil kæles.
hun skal have lov til at komme selv når hun vil kæles, da hun siger fra med store bogstaver hvis man ikke lader hende være den der tager initiativet.
hun kan også sige kraftigt fra når hun ikke vil kæles mere, så derfor kræver hun en tålmodig sjæl, der vil tage sig tid til at lære hendes signaler at kende, så det så vidt muligt udgåes at hun bider. hun bider meget sjældent mig, men jeg kender hende jo også rigtig godt, - jeg ved hvordan jeg skal læse hende og jeg respekterer hendes grænser.
hun er derudover også meget bestemt med hvor hun ikke bryder sig om at blive kælet, og kan også her bide, hvis man rør hende de forkerte steder. men alt dette vil jeg selvfølgelig give masser af råd og vejledning omkring, hvis du vælger at musen skal være din.

man skal også være opmærksom på hendes kost, da hun ikke har nogen stopklods med hensyn til hvor meget hun spiser. hun kan ikke have mad stående fremme over længere tid. hos mig får hun en lille portion mad morgen og aften, og det fungerer fint.

på trods af at hun er en voksen dame, har hun masser af energi og elsker at løbe rundt og lave spilopper.

og lige så "skrap" hun kan være, - lige så elskelig og kælen er hun også, når man bare tager sig tid til at lære hende ordentligt at kende.

hun er ikke egnet til familier med børn, hunde eller andre katte.

er du en katte-elsker med et st

Annonce

Flere detaljer:
Pris: 50 Antal: 1 Alder: 8 år Chippet: Nej
Orme/Loppekur: Nej Neutraliseret: Ja Øremærket: Ja Vaccine: Nej
Har stamborg: NejDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Kicki

2300 København S

Vis nummer

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce