Tilbage

Oprettet. d. 29. November 2015 14:43 / Sidst redigeret: 5. Marts 2016 10:22

Beskrivelse:
Opdatering: tiger har fået nyt hjem.
min søn har desværre fået allergi, hvorfor det er nødvendigt, at finde nye hjem til vores to dejlige katte tiger og panter.
tiger (stribet) er 5 år og en selvstændig kat, som nok trives bedst som alene kat og uden små børn. tiger fandt os for 3 år siden, da han var blevet "smidt ud" af sin tidligere familie. tiger elsker at være sammen med mennesker og er en rigtig hyggetrold. han har desværre ikke den store respekt for biler, så ét nyt hjem uden al for megen trafik, er at foretrække.
panter (sort med lille hvid blis) er 3 år og er født som vildkat i et fængsel. en "beboer" tog sig af ham og gjorde ham tam. desværre blev panter efterladt da manden blev løsladt, hvilket mit hjerte ikke kunne holde ud at se på, hvorfor han fik lov til, at komme med mig hjem. efter lidt tilvænning til indelivet, er han i dag en fantastisk kærlig kat. han "driller" vores anden kat, men jeg tror godt, han kan enes med andre katte. han er fantastisk blid, også over for mindre børn.

vi ønsker for begge katte, at de stadig vil få adgang til både inde-og udeliv. vi forventer også, at vi hvert fald i starten af deres nye liv, må følge lidt med på sidelinien.<br>

Annonce

Flere detaljer:
Pris: 50 Antal: 2 Alder: 3 år Chippet: Nej
Orme/Loppekur: Nej Neutraliseret: Ja Øremærket: Ja Vaccine: Ja
Har stamborg: NejDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Marianne Bundgaard

9900

Vis nummer

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce