Tilbage

Oprettet. d. 16. December 2015 10:12

Beskrivelse:
Husky-tæve søger nyt hjem! luka er 3/4 siberian husky/1/4 hvid schæfer da vi ikke længere er i stand til at give vores dejlige tæve den tid, som hun har brug for, har vi valgt at sælge hende. luka er en utroligt dejlig tæve, der er både tillidsfuld, (meget!) glad for børn og andre hunde, og utroligt lærenem. køber skal dog være opmærksom på, at luka er en meget aktiv hund - hun har brug for at blive stimuleret det meste af dagen både med motion, men naturligvis også leg og træning. luka kan ikke være alene hjemme. da vi for 2,5 år siden købte luka, kom hun fra en ung pige, der gerne forlod hende i flere dage, og det har naturligvis påvirket luka. vi har dog aldrig trænet dette, da hun indtil for nyligt har været vant til at være ude i hundegård når vi ikke har været hjemme. jeg vil dog mene, at man sagtens kan træne hende til at være alene, da hun som sagt er meget lærenem.
Årsagen til, at vi vælger at sælge luka er udelukkende at vi ikke længere føler, at vi har overskuddet til at give luka den opmærksomhed som hun har brug for, da vi er blevet forældre til datter nr. 3.
vi er meget kede af, at vi skal sælge luka, og vi forbeholder os derfor retten til evt. at afvise køber, hvis vi ikke føler at kemien er god mellem køber og hund.
luka er iøvrigt ikke steriliseret, og køber får naturligvis også alle luka's ting med. (puder, legetøj, mad, resterende loppekure, osv) prisen er til forhandling, da det som tidligere nævnt er vigtigst for os, at luka kommer til et dejligt hjem.

Annonce

Flere detaljer:
Pris: 3.500 Antal: 1 Alder: 3 år Chippet: Nej
Orme/Loppekur: Ja Neutraliseret: Nej Øremærket: Nej Vaccine: Ja
Har stamborg: NejDu skal være logget ind for at stille spørgsmål.

Hurtig adgang med ét klik: Log på via Facebook.

Normal log ind   

Annonce

Kontaktoplysninger

Mie Sørensen

9830 tårs

Vis nummer

Spørgsmål og svar

Find os på Facebook

Annonce